Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Sněhové pečivo'

Od: Huska

Vloženo: 13.4.2014 10:22:40

Zdravím,
takže na kilo sněhovky potřbujete
bílky 19dkg
cukr krupici 53dkg
cukr moučka 23dkg
a vodu 16dkg
cukr si rozdělíte na 2/3 a 1/3,
2/3 se dají vařit s vodou na slabý let tj. 114°C (pokud máte teploměr),
mezitím si dáte šlehat bílky a zasypáváte je 1/3 cukru,
do vyšlehaných bílků pak nalejete uvařený rozvar a necháte šlehat do schladnutí, poté se zamíchá moučka a může se tvarovat (na papír) .... pak se samozřejmě suší v troubě
jinak nejraději pracuji s čerstvími bílky, sušené jsem nezkoušel a mražené mi nevyhovovaly. Každopádně receptura by měla sedět i na sušené......


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.