Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Práce s čokoládou'

Od: Ivca

Vloženo: 9.2.2014 16:21:18

Prosím, poradí mi někdo? S jakou čokoládou jste spokojeni při tvoření pralinek? Koupila jsem si italskou ,,sublime", protože má mít 45% kakaového másla, ale ve složení bylo napsáno rostlinné tuky, tak nevím, jestli to není poleva. A když se mi nepodaří temperování, může se pokus opakovat s tou samou čokoládou? Děkuji za rady.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 25. srpna 2019
svátek slaví Radim, zítra Luděk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.