Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Další vzdělávání ...'

Od: Rozinka

Vloženo: 07.07.2006 9:18:33

Dobrý den, nepracuji jako cukrářka, jen cukrařinu dělám v domácím prostředí na zakázky - dorty, zákusky, vánoční cukroví. Když jsem přišla o práci tak jsem si chtěla splnit svůj celoživotní sen a koníček, a chtěla jsem se ještě více zdokonalit v cukrařině a proto jsem si zaplatila rekvalifikaci. Stejně po tomto kurzu bych si nedovolila nikde nastoupit, protože ty znalosti jsou opravdu minimální, (myslím praktické), teorie byla velice kvalitní, neměla chybu. Jenže když chybí praxe....Škoda.
Ale ve Vašem článku je mnoho pravdy, člověk by se měl pořád vzdělávat, já teď když jsem přišla o práci mám více času, takže si z knihovny půjčují cukrářské knihy, receptury, dokonce i staré vydání (v těch taky něco potřebného se najde), a čtu a zkouším a zkouším.
Dokonce jsem si chtěla zaplatit kurz u Mirky Slavíkové, ale došlo k nedorozumění, chtěla jsem na jednodenní v červnu, a zaslali mi program na celotýdenní v jiném termínu, takže jsem to nechala zatím tak a uvidím na podzim. Možná Vás zklamu, nejsem nejmladší, ale preferuji heslo, že člověk se má v každém věku vzdělávát.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 27. dubna 2024
svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.