Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kremrole'

Od: Stana

Vloženo: 04.10.2013 8:39:51

taky jsem kdysi slehala bilky v pare,potom mi moje spoluzacka vyucena cukrarka poradila tzv.rozvar je to otazka max.5min.a snih je krasne jemny,leskly a nejsou v nem citit krystakly cukru,postup je nasledujici,na jeden bilek je 7dkg jemneho cukru pisek tj.treba na 6bilku je 42dkg cukru.Uslehame bilky dotuha se spetkou soli a pak tretinu cukru tj14dkg zaslehame do tuhych bilku,mezitim si dame svarit zbyly cukr tj.28dkg s trochou studene vody do husteho rozvaru je to opravdu otazka 5min,nesmite dat hodne vody,tim dele se bude rozvar varit do husteho sirupu nerezovym ockem naberu bublinu pri vareni a fouknu,pokud se dela nekolik bublin zasebou jako bublkifuk okamzite varici smes slabym proudem zaslehavam do pevne uslehanych bilku s cukrem po zaslehani celeho rozvaru citite,jak se mnozstvi zvetsuje,poto vyslehejte do vlazna a naplnte kremrole,vcera se mi podarilo z12bilku naplnit 150stredne velkych kremroli a zadny cukr se Vam neprichyti na stranach kastrolu jako pri vareni v pare a uvidite,ze Vam snih bude vic chutnat


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.