Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Černé cukrárny'

Od: Hromada

Vloženo: 29.04.2013 10:37:58

Maxi: teď už to nezachráníte! Jen odpovím na otázku. Na obesílání dotazů nepotřebuji tolik času, stačila cca 1 hodina na obeslání desítek inzerátů černých cukrářů. stáčí ovládat kopírovat-vložit. Mnohem delší čas trvá než člověk černého cukráře identifikuje - to je cca 1 hodina googlování, ale dá se to , hlavně když udáváte svůj telefon i jinde.
Napíšu tu také, že mne šokovala reakce oslovených cukrářů-podvodníků. Ze všech obeslaných svůj inzerát stáhla jen jedna asi ještě celkem slušná paní. Nebo v tom neuměla chodit, vzhledem k tomu, že mi po několika dnech odeslala/omylem/ kontakt na personální stránky vč. adresy a fotografie. To je celkem slušný důkaz o tom, že nikoho konkrétního neudávám! Několikrát jsem psal, že to není můj cíl - udávat konkrétní černé cukráře. Zřejmě je to ta holka o které píšete, pokud nelžete. Určitě Vám potvrdí, že jí žádný úřad nekontaktoval!
Když však čtu drzé reakce, ve kterých zloděj nadává do udavačů tomu, kdo jej při kradení viděl, tak vážně uvažuji o přehodnocení svého postoje.
V tomto státě každý nadává Romům, že berou dávky a na černo pracují či kradou šrot. Ale jaký je rozdíl v tom co dělají černí cukráři?
Tímto tuto diskusi, kterou jsem otevřel, uzavírám. Stačila my k tomu, abych si udělal obrázek a poopravil svůj postoj. Na hrubý pytel hrubá záplata. Na lidi bez morálky, metodou bez skrupule.
Udavačem už jste mi nazvali, ještě jsem nikoho neudal. Nic horšího už mi neuděláte!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.