Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Černé cukrárny'

Od: Hromada

Vloženo: 24.04.2013 10:40:49

Maxi: Vy tak strašně lžete, že už pomalu na to ani nevidíte.
Znovu opakuji již napsané, vždy jsem vznesl na úřadech pouze obecný dotaz, nikdy jsem nenapsal adresné udání na konkrétní osobu.
Vždy jsem vycházel z inzerce černých výrobců a spojením této inzerce s prezentací dortů například na facebooku. Z toho jsem odvozoval obrat černé výrobny. Ano několikrát jsem také dotazoval černé výrobce a ptal se jich na jejich provozovnu a jak to je s fakturací. Pokud i vy jste mezi těmi oslovenými, pak jste zcela jistě inzerovala na Bazoši či Aukru - tzn. nejen pro známé a známé svých známých. Tak se tu prosím sama neudávejte. Odvodím ještě, že jste někde z jihu republiky a pak tu klidně mohu odvodit i Vaše jméno a adresu - pokud napíšete na kterých stránkách jsem vás vydeptal.
Jenže nechci - vy mne opravdu nezajímáte.
Z příspěvku Ládi Dortíka můžete jasně odvodit, že nějaká kontrola být musí - tvrdit, že dodržujete hygienická pravidla je jedna věc, ale jak to děláte například v paneláku či suterénu domku - to je vážně otázka.
Ládi Dortíka a Marcipánovou poprosím o upřímnou odpověď - Vzhledem k nárůstu cen energií, benzínu a surovina a také daní, by pro rentabilitu cukráren bylo potřeba zvýšit cenu výrobku cca o 10%. Zvláště pokud budeme chtít být moderní a držet krok s Evropou. Unese náš trh takové zdražení, nebo se začne hromadně nakupovat u černých výrobců?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.