Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Černé cukrárny'

Od: Batoloměj

Vloženo: 15.04.2013 7:37:51

Marcipánové holko mýlíš se. Trh je samozřejmě soutěž a každá soutěž by měla mít jednotná pravidla, kdy za rovnosti podmínek pak rozhoduje, kdo více umí. Pokud např. v hokeji plati pro jedno mužstvo pravidlo o zákazu uvolnění a druhé mužstvo by mohlo tohle pravidlo ignorovat, pak to není soutěž ale blázinec, který v plné míře platí pro Česko.
Že tomu tak v případě černých cukráren je, je ukázka neschopnosti kontrolních orgánů, které se chovají jako voda, tj. jdou ve směru nejmenšího odporu. Skálu voda obmelandruje a měkkou půdou proteče. Lump je skála a poctivec (potažmo vůl) je měkkou půdou. Názorným příkladem který oponuje tvému tvrzení, je chování škol, které za dotační peníz, který je nucen jim darovat produktivní sektor, kterým škola z povahy věci ani být nemůže, tak si školy napráskaly výrobny, kdy v žácích mají otrockou sílu, de facto zadarmo, a mnoho dalších úlev, kdy ještě navíc se chovají nekorektně, něřkuli příšerně, kdy jdou těm poctivým, tj, zaregistrovaným cukrárnám pod cenu a tím svého živitele likvidují. Projeď se kolem škol autem, nastav si tachometr na nulu, a budeš se divit v jaké vzdálenosti najdeš první fungující cukrárnu a takových příkladů najdeš mnoho.
Čili ten, kdo respektuje v tomto státě pravidla, je sám proti sobě a je lepší a díky neschopnosti státních orgánů, své úsilí vložit do šedé ekonomiky, protože stát je líný se tím zabývat.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.