Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Černé cukrárny'

Od: Hromada

Vloženo: 04.04.2013 10:43:21

pro pana Dortíka
Fakturu ty kavárny přece vůbec nepotřebují. Je celá řada kaváren, které účtují v paušálech. Pak vůbec nevedou přijaté faktury, mají povinnost vést jen faktury vydané - jak to dělají ve skutečnosti víme všichni.
Tento stav bude hlavním argumentem pro sociální demokraty při zavádění fiskálních pokladen. Což bude dalším nákladem pro poctivé podnikatele.
Ale na černé cukrárny nepomohou ani fiskální pokladny. Už teď je znám trik jak je obejít a prodávat zboží v restauracích a kavárnách, aniž by toto zboží prošlo účetnictvím. Pak to zboží samozřejmě raději bude z černých cukráren, protože ty mají o 40% menší náklady.
Skutečně jedinou cestou jsou kontroly živnosťáku a finančáku. Jenže tyhle úřady nemají zájem a stěžovat si na ně není kam.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.