Reklama |
Karamelové zbytky
Po karamelování zbyde v kotli trochu karamelového cukru. Ten se nechává většinou v kotli ztvrdnout, aby mohl být později vydroben. Je možnost tento zbytek ještě zpracovat. Do kotlíku přidáme trochu vody a ohříváme tak dlouho až vznikne tekutý cukr. Ten je vhodný na punčové dorty a podobné věci.
Ztvrdlé karamelové zbytky můžeme také upotřebit tak, že je roztlučeme a s přídavkem čerstvého cukru a prosáté směsi upotřebíme na tmavé, šlehané hmoty.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 17. listopadu 2025
svátek slaví Mahulena, zítra Romana Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

