Reklama |
Praktické zužitkování marcipánových ztvrdlých odpadků
V době povelikonoční a povánoční hrají marcipánové odpadky a neprodané marcipánové zboží velkou úlohu. Tyto věci z marcipánu zužitkujeme prakticky s užitkem, když je rozstrouháme a zapracujeme do krokantu. Vezmeme k tomu 1/3 marcipánových odpadků a 2/3 ořechů. Zboží (tyčinky apod.) se tím nijak neznehodnotí. Naopak, příchutí mandlí z marcipánu se kvalita ořechových krokantů jen pozvedne.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 17. listopadu 2025
svátek slaví Mahulena, zítra Romana Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

