Cukrář.cz

Reklama



CREMIUM SCHOKO - CREMIUM RIEGEL (závora, zástrčka)

18.04.2003 | Autor: red | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


 

 

60 kusů

Přípravky: 1500 g křehkého těsta (viz. recept), 1200 g Cremium Nuss (náplň), 1000 g drobenky (viz. recept)
Ozdoba: 200 g Mohrenglanz Zartbitter (kakaová poleva s rostlinným tukem)Zhotovení:

* plát z křehkého těsta natřeme oříškovým krémem Cremium Nuss a posypeme drobenkou
* pečeme při teplotě 200 °C po dobu 20 minut
* upečené těsto necháme dobře vychladnout a nakrájíme na obdélníky 10 x 4 cm
* dozdobíme přípravkem Mohrenglanz Zarbitter (viz. obrázek)Recept na křehké těsto:
1000 g Mürbela (přípravek na pečení), 400 g tuku na pečení (měkký), 100 g vajec. Vše důkladně promícháme.

Drobenka: 1000 g Mürbela (přípravek na pečení), 400 g máslového tuku. Všechny přísady důkladně zaděláme dohromady.


Dnes je sobota sobota 15. června 2024
svátek slaví Vít, zítra Zbyněk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.