Cukrář.cz

Reklama



Usnadněte si práci v kuchyni díky malým pomocníkům

07.08.2015 | Autor: CESK a.s. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Ať provozujete luxusní restauraci, malou kavárničku na náměstí nebo hudební bar, určitě hledáte způsoby, jak si zefektivnit práci s vynaložením rozumných nákladů. Připravili jsme pro vás nabídku kompaktních pomocníků, kteří vám v baru a v kuchyni urychlí – lisy, mixéry a roboty pro domácí i profi použití.

Osvěžte své zákazníky čerstvým džusem


V každé slušné restauraci dnes najde zákazník nabídku domácích limonád. V horkých letních dnech totiž neosvěží nic lépe, než čerstvá šťáva z citrusů se sodou, mátou a ledem. Proto by v nabídce restaurací a kaváren neměla chybět dostatečně široká nabídka džusů a limonád. Nejlepší citronádu nebo jiné osvěžující nápoje připravíte samozřejmě pouze z čerstvých citrusů. S pomocí lisů na citrusy dokážete připravit velké množství šťávy bez většího úsilí, s minimem odpadu a maximem džusu. Lisy  jsou vhodné pro získávání šťávy z citrónů, pomerančů, limetek a grapefruitů.
Dle velikosti ovoce můžete použít různě velké vymačkávací kužely a vybírat mezi zařízeními s různým výkonem.  S pomocí kvalitních barových mixérů připravíte nejen alkoholické drinky, ale chladné frappé, mléčné shaky, ovocné vitamínové bomby a ledovou tříšť. Obzvlášť v horkém létě se tak váš bar stane vyhledávanou oázou pro zástupy zákazníků, kteří mají dost perlivé vody a coly s plátkem citronu.

S lisy na pizzu zrychlíte

Pizza je celosvětově oblíbené jednoduché jídlo, jehož příprava však může být náročná. To potvrdí každý kuchař, kterému projde pod rukama několik desítek pizz denně. Proto je pro pizzerie a restaurace vítaným pomocníkem lis na pizza těsto. Zařízení kompaktních rozměrů vám z předem připravených bochánků vyrobí perfektní kulaté pizzy do rozměru 45 cm a ušetří pracný proces tvarování placek. Pro dosažení optimálních vlastností těsta můžete regulovat teplotu pracovní plochy lisu. Samozřejmostí je kvalitní a snadno omyvatelné nerezové provedení celého přístroje.

Snadnější robota s kuchyňským robotem

Zařízením, bez kterého se neobejdete doma ani v restauraci, je kuchyňský robot. V obou kategoriích domácích i profesionálních robotů najdete kvalitní přístroje, které podstatně zpříjemní vaření pro rodinu nebo celý autobus hostů. Vybírat můžete kompaktní modely s několikalitrovou mísou nebo roboty s objemem až třiceti litrů určené pro restaurace a školní jídelny. Pro menší provozy, bary a místa s výdejem do osmdesáti porcí pak nabízíme jako vhodný doplněk robotu kutry ke krouhání zeleniny, ořechů, sýrů apod.

Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.