Reklama |
Problémy se šlehačkou
Počátkem minulého týdne se v Praze přestala vyrábět čerstvá živočišná šlehačka v 1litrovém balení, určená pro výrobny. Jediná pražská firma, která tuto šlehačku dodávala do obchodní sítě, bez jakéhokoli oznámení předem, ukončila výrobu této šlehačky. Do výroben sice je dodávána šlehačka od jiného dodavatele, ale vzhledem k tomu, že se jedná o šlehačku s prodlouženou trvanlivostí, tuto šlehačku nelze použít do výrobníků šlehačky a klasickým šleháním ve stroji se rovněž nedocílí správného našlehání. Při výrobě šlehačkových dortů se musí používat ztužovač šlehačky, ale i tak je šlehačka spíše jako krém. Jiná alternativa je používat šlehačku rostlinnou, ale to už je odlišná chuť a někteří zákazníci ji nemají rádi. Doufejme, že se situace co nejdříve zlepší a dosáhne se lepších výsledků.
Příbuzné články...
16.11.2020 Pražení lískových oříšků29.03.2016 Potahová hmota K2 23.02.2014 Cukrařina a ovoce 11.02.2014 Co všechno obsahuje vejce? 22.01.2014 Vanilka [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 18. listopadu 2025
svátek slaví Romana, zítra Alžběta Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

