Reklama |
Proč žloutkové věnečky při pečení někdy zapadají?
Při pečení žloutkových věnečků se někdy stane, že žloutkové věnečky zapadávají. Je to způsobeno malým narestováním těsta na ohni. V tom případě těsto nesnese všechna vejce, je řídké a věnečky při obracení zapadají. Proto je dobré,když těsto více vyrestujeme.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 17. listopadu 2025
svátek slaví Mahulena, zítra Romana Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

