Reklama |
Cukrářský um po italskuCukrářské umění ve smyslu jeho potravinářského využití má oproti výtvarnému umu tvořeného z nepoživatelného materiálu tu výhodu, že se lehčeji a rychleji vytváří, je možné jej konzumovat a je levnější. U cukrářského umu lze využít velmi ošidného a zákeřně nebezpečného, ale mnohdy ovlivňujícího lidského smyslu, který se nazývá chuť.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |