Reklama |
Velikonoční macaroni od Fialy
Macarony je francouzské pečivo z mandlové mouky a recept byl znám před mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradičních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. Plnění těchto 3- 5 cm spočívá v máslovém krému v ganaši nebo v marmeládě různých příchutí. 1000 g Macarons Zhotovení Směs s vodou vlijeme do mixéru a v rychlejších otáčkách mícháme asi 4 minuty. Doporučení Z 1200 g hmoty zhotovíme přibližně 240 macaronů. Hmotnost jednoho kusu macaroni se po upečení rovná hmotnosti asi 4.5 g. 1000 g Cremonte Potřebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o., výhradního dovozce výrobků firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |