Cukrář.cz

Reklama



Stříbrný příspěvek Věry Kocincové

23.02.2006 | Autor: Tomáš Konopka | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Stuttgarská pohárová soutěž přinesla CULINERY NESTLÉ TEAMu historický úspěch v podobě zlaté medaile získané na velké mezinárodní soutěži. Svým stříbrným vkladem v soutěži cukrářských jednotlivců přispěla i jeho členka Věra Kocincová, šéfcukrářka v Molo restaurantu Lighthouse Café v Praze, k k dosažení ocenění nejlepšího týmu dne pro CNT.
Výkonnostní růst Věry Kocincové byl do značné míry nastartován vstupem do našeho předního regionálního CULINERY NESTLÉ TEAMu, v jehož řadách si dobrušovala  svůj smysl pro moderní prvky cukrářských dovedností.
Hodnotící ukazatel Věřina výkonu naznačil její možnosti v loňském Karlsruhe, v němž své tvůrčí předpoklady stvrdila stříbrnou medailí. Basilejský podzimní bronz téhož roku, byť opticky o jeden řád nižší, měl v ostré konkurenci vybraných států světa hodnotu minimálně o jeden stupeň hodnotícího měřítka vyšší. Kromě toho do její práce se přimísily soutěžně-profesní poznatky získané od předního švýcarského cukráře se kterým navázala pracovní kontakt právě při basilejské soutěži.
Lednový bratislavský Danubius a  jeho soutěžní 7. ročník "Poézia v gastronómii" vynesl  Věru Kocincovou dvakrát na první místo s návdavkem absolutní vítězky. Stuttgarské stříbro je tak potvrzením Věřina tvůrčího výkonu a též i příslibem do budoucna.
Bližší informace o výkonu celého CULINERY NESTLÉ TEAMu se dočtete na našem dalším portálu www.gastronews.cz.

Čokoládová tanečnice

Čokoládový komínek plněný jahodovým moussem 

Oceněný CULINERY NESTLÉ TEAM


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.