�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Stbrn pspvek Vry Kocincov

Autor: Tom Konopka
Datum vyd�n�: 23.02.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=804

Stuttgarsk pohrov sout pinesla CULINERY NESTL TEAMu historick spch v podob zlat medaile zskan na velk mezinrodn souti. Svm stbrnm vkladem v souti cukrskch jednotlivc pispla i jeho lenka Vra Kocincov

fiogf49gjkf0d

Stuttgarsk pohrov sout pinesla CULINERY NESTL TEAMu historick spch v podob zlat medaile zskan na velk mezinrodn souti. Svm stbrnm vkladem v souti cukrskch jednotlivc pispla i jeho lenka Vra Kocincov, fcukrka v Molo restaurantu Lighthouse Caf v Praze, k k dosaen ocenn nejlepho tmu dne pro CNT.
Vkonnostn rst Vry Kocincov byl do znan mry nastartovn vstupem do naeho pednho regionlnho CULINERY NESTL TEAMu, v jeho adch si dobruovala  svj smysl pro modern prvky cukrskch dovednost.
Hodnotc ukazatel Vina vkonu naznail jej monosti v loskm Karlsruhe, v nm sv tvr pedpoklady stvrdila stbrnou medail. Basilejsk podzimn bronz tho roku, by opticky o jeden d ni, ml v ostr konkurenci vybranch stt svta hodnotu minimln o jeden stupe hodnotcho mtka vy. Krom toho do jej prce se pimsily soutn-profesn poznatky zskan od pednho vcarskho cukre se kterm navzala pracovn kontakt prv pi basilejsk souti.
Lednov bratislavsk Danubius a  jeho soutn 7. ronk "Pozia v gastronmii" vynesl  Vru Kocincovou dvakrt na prvn msto s nvdavkem absolutn vtzky. Stuttgarsk stbro je tak potvrzenm Vina tvrho vkonu a t i pslibem do budoucna.
Bli informace o vkonu celho CULINERY NESTL TEAMu se dotete na naem dalm portlu www.gastronews.cz.

okoldov tanenice

okoldov komnek plnn jahodovm moussem 

Ocenn CULINERY NESTL TEAM


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku