Cukrář.cz

Reklama



„CUKRÁŘ ROKU 2004“

01.11.2004 | Autor: red | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d



odborná soutěž

„CUKRÁŘ ROKU 2004“

3.-5.11.2004
ve veletržním paláci v rámci VI.ročníku veletruhu HORECA

Více o veletrhu:
                                                                     

HORECA - VI. veletrh pro hotelnictví a gastronomii                     

Veletrh HORECA se opět uskuteční v prostorách Veletržního paláce v Praze v termínu od 3. do 5. 11. 2004. Tentokrát bude rozšířen o další projekt – Celostátní setkání majitelů a provozovatelů ubytovacích a stravovacích zařízení HOREKAFEST, jehož spoluorganizátorem je Sdružení HO.RE.KA ČR.
Svátek hotelnictví a gastronomie, organizovaný vždy na podzim v Praze, nabývá na rozměru a na českém trhu nadále upevňuje pozici. Projekt – veletrh HORECA, konference Horeca, sommeliérská soutěž TROPHÉE BOHEMIA SEKT a Celostátní setkání HOREKAFEST – bude velice úzce organizačně provázán. To posílí oslovení odborné veřejnosti a jeho celkovou propagaci.
Organizátor veletrhu – společnost AC EXPO s. r. o. – opět připravuje Magazín HORECA pro rok 2004. Minulé vydání se setkalo s velkým ohlasem. Podařilo se publikovat opravdu prestižní a ojedinělý katalog, který se stal skvělou prezentací firem podnikajících v hotelnictví a gastronomii.
Rámcový program veletrhu je již pevně stanoven. První den veletrhu, 3. 11. 2004, bude souběžně s veletrhem v TOP Hotelu Praha probíhat konference Horeca. Ve Veletržním paláci se opět utkají finalistky soutěže MISS HORECA. První den budou hodnoceny přihlášené exponáty - výrobky a služby v tradičních soutěžích EXPONÁT HORECA a DODAVATEL HO.RE.KA ČR
Druhý den bude zahájeno Celostátní setkání majitelů a provozovatelů ubytovacích a stravovacích zařízení HOREKAFEST. Součástí bude Valná hromada Sdružení HO.RE.KA ČR.

Celé tři dny propojí finále dalšího ročníku odborné soutěže O cukráře roku organizovaném Asociací kuchařů a cukrářů ČR.

kontakt:
AC EXPO s. r. o.
Dukelských hrdinů 47
170 17  Praha 7

www.horecaexpo.cz   


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.