Reklama |
Griliášová trubička
Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. Suroviny Množství (g) na 100 ks Kakaová náplň: Doporučený technologický postup:
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 24. října 2025
svátek slaví Nina, zítra Beáta Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |


Základní hmota: všechny suroviny smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které necháme odležet cca 2 hodiny. Před dalším použitím těsto důkladně propracujeme a rozválíme na velmi tenký plát, který rozkrájíme na obdélníky o rozměrech 8 x 9 cm (1 ks = 11 g). Obdélníky stáčíme na kovovou trubičku,