Reklama |
Jedná se o plát, který zůstává po dopečení tenký a několik dnů vláčný, proto se hodí zejména na zdobení minidezertů a pod. Receptura 1100g vejce 2) Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku (pro podrobný postup a dávkování viz detail výrobku příp. obal). 3) Necháme min. 1 hodinu vychladit v lednici nebo chladícím boxu. 4) Po ztuhnutí vyjmeme z forem případně rozkrájíme na díly, přetřeme želem CRISTALINE a dozdobíme dle fantazie zbylým krémem, čokoládovým dekorem, ovocem atd.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 19. ledna 2025
svátek slaví Doubravka, zítra Ilona Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |