Reklama |
CREMIUM SCHOKO - CREMIUM NUSS
2. část Croissant - 80 kusů Přípravky: 2000 g Crosata (přípravek na pečení), 100 g droždí, 1000 g voda, 1000 g tažný tuk.Plnění: 200 g Cremium SchokoZdobení: Mohrenglanz s hořkou příchutí (kakaová poleva s rostlinným tuzkem)Výroba: * Croissant, droždí a vodu krátce prohněteme. Dodržujeme teplotu těsta v rozmezí 20 - 22 °C (pokračování příště)
Příbuzné články...
16.11.2020 Pražení lískových oříšků29.03.2016 Potahová hmota K2 23.02.2014 Cukrařina a ovoce 11.02.2014 Co všechno obsahuje vejce? 22.01.2014 Vanilka [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 6. října 2024
svátek slaví Hanuš, zítra Justýna Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |