Cukrář.cz

Reklama



Host Miláno 2019: stojí za návstěvu

10.06.2019 | Autor: Martin Kolouch | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených



Výstaviště na severozápadě Milána v oblasti Rho-Pero, v jehož sousedství probíhalo EXPO 2015, bude letos již tradičně dějištěm mezinárodního veletrhu Host, tentokrát v termínu od 18. do 22. října.
Návštěvu lze doporučit každému, kdo se zajímá o celosvětové novinky v oblastech, na které se akce zaměřuje - za všechny jmenujme vybavení pro gastronomii, cukrářskou výrobu, zmrzlinu, přípravu kávy, pekařství ... Zaujmout klienty se bude snažit více než dva tisíce vystavovatelů z více než padesáti zemí světa.
Výrobci, kteří významněji exportují na náš trh, mívají velmi často na stáncích k dispozici pracovníky svých zastoupení v České republice, což zjednodušuje komunikaci a usnadňuje navázání spolupráce.
Zapomenout nelze na naše výrobce, kteří často právě do Milána jezdi prezentovat nové modely svých výrobků, když k tomuto účelu aktuálně žádný veletrh v tuzemsku neposkytuje adekvátní podmínky. 
 

Těšit se návštěvníci mohou na stabilně kvalitní a bohatý doprovodný program, plný atraktivních soutěží a odborných prezentací. 
Výstava Host patří mezi největší na světě, rozumné minimum pro její návštěvu tedy představují dva dny. Klidnější atmosféru a více času k diskusi na stáncích poskytuje klasicky poslední den akce, obvykle za cenu nepřítomnosti vyššího managementu vystavovatelů.
Katalog vystavovatelů včetně kvalitního vyhledávacího systému najdou zájemci o návštěvu na webu výstavy. 
Cestu na výstavu lze letos spojit s návštěvou 58. bienále výtvarného umění, probíhajícího až do 24. listopadu v Benátkách, dobře dostupných z Milána po dálnici vozem nebo autobusem. 


Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.