Cukrář.cz

Reklama



Firma FIALA se představuje

01.11.2002 | Autor: red- | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Z bohatého výrobního programu fy M. BRAUN KG to byly nejprve některé esence a dochucovací pasty, dvě chuťové varianty šlehačkových stabilizátorů typu ALASKA-express pro výrobu lehkých krémů a typu mousse na přípravu pěn z mléka nebo šlehačky a tmavou, hořkou tukovou polevu MOHRENGLANZ s vysokým leskem.

Vzhledem k tomu, že firma FIALA přišla s těmito výrobky na náš trh jako první a tyto typy přípravků byly u nás tehdy téměř neznámé bylo nejprve nutno seznamovat zákazníky s jejich vlastnostmi, výhodami a způsobem použití. Při tom vydatně pomáhala fa BRAUN, jejíž mistři cukráři jezdili několikrát ročně do České republiky předvádět použití těchto výrobků a práci s nimi.

Po překonání počáteční nedůvěry a setrvačnosti u našich cukrářů se začal trh v ČR postupně rozvíjet a nabídka výrobků fy BRAUN se neustále rozšiřovala. Přibyly některé další chuťové varianty šlehačkových směsí, dochucovacích past i esencí. Do nabídky byly zařazeny nové typy výrobků jako ochucené rychle tuhnoucí žely pro zalévání ovoce i leštění výrobků, pečné směsi, náplně a v neposlední řadě mnoho typů dekoračních čokoládových ozdob.

V současné době je v nabídce pro český trh více jak 70 různých druhů výrobků od fy BRAUN. S nabídkou nových výrobků je poskytován i odborný servis, zejména předvádění použití a práce s novými výrobky a zaučování cukrářů na výrobnách.

Další komoditou jíž se firma FIALA zabývá je prodej profesionálních pomůcek pro cukrářskou výrobu. Tyto pomůcky, které jsou pro práci každého cukráře nepostradatelné,z našeho trhu za 40 let "budování komunismu" téměř vymizely. Jejich naprostý nedostatek a velká poptávka mezi zákazníky způsobily, že pomůcky, které měly tvořit nejprve spíše podpůrný resp. reklamní doplněk k nabídce přípravků se staly dalším významným prodejním artiklem.S nabídkou více jak 400 katalogových položek a mnoha dalšími, které je možno si vybrat přímo v prodejně fy FIALA v Praze na Smíchově se jedná zřejmě o nejširší sortiment tohoto speciálního druhu zboží v ČR.

http://www.ingfiala.cz

 


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.