Cukrář.cz

Reklama



GELATO WORLD TOUR - Pohledem objektivu / - 3.

03.04.2017 | Autor: Jiří Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Národní kolo zmrzlinářské světové soutěže konané premiérově v Česku je za námi a nyní nás očekává evropské mistrovství v historické Boloni, kde budou přítomni i čeští zástupci vzešlí národního kola v Úvalech. Tam se vyhodnocení provádělo pouze u těchto dvou nejlepších viz. reportáž GELATO WORLD TOUR 1 a 2, a my si nyní prostřednictvím fotogafického objektivu prohlédneme některé soutěžní práce dalších účastníků.


Hodnotící porota  soutěže  Jaromír Koutný, Radomír Jelínek, Vojtěch Řehák, Kateřina Reimitzová a Zlatko Kebakoski

Vytvořit kvalitní zmrzlinu je opravdová alchymie. Ten kdo se tímto druhem činností zabývá, ví jak mnoho práce, trpělivosti a jaká hra nervů je součástí výrobního procesu této pradávné pochutiny. A jak málo stačí aby celá tato filigránská gastronomie přišla nazmar.
Ti, kteří našli odvahu a šli se svojí kůží na trh si museli přetrpět nejednu krušnou chvilku. Kritéria národního kola připouštěla možnost aby pouze dva postoupili do dalších zmrzlinářských bojů. Popřejme jim aby  v boloňském mistrovství Evropy při nich stále paní Štěstěna a a by se jim podařilo svůj český výsledek plnhodnotně zúročit. Nezbývá závěrem než držet palce a zvolal přísloví o slávě vítězům a cti všem těm, kteří se umístili o nějaký stupínek níže.

 


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.