�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GELATO WORLD TOUR - Pohledem objektivu / - 3.

Autor: Jiøí Øezáè
Datum vyd�n�: 03.04.2017
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3221

V národním kole byli vyhodnoceni dva nejúspìšnìjší soutìžíc, kterém oèekává evropské finále v historické Boloní a my si nyní prohlédneme prostøednictvím objektivu práce dalších úèastníkù.

Národní kolo zmrzlináøské svìtové soutìže konané premiérovì v Èesku je za námi a nyní nás oèekává evropské mistrovství v historické Boloni, kde budou pøítomni i èeští zástupci vzešlí národního kola v Úvalech. Tam se vyhodnocení provádìlo pouze u tìchto dvou nejlepších viz. reportáž GELATO WORLD TOUR 1 a 2, a my si nyní prostøednictvím fotogafického objektivu prohlédneme nìkteré soutìžní práce dalších úèastníkù.


Hodnotící porota  soutìže  Jaromír Koutný, Radomír Jelínek, Vojtìch Øehák, Kateøina Reimitzová a Zlatko Kebakoski

Vytvoøit kvalitní zmrzlinu je opravdová alchymie. Ten kdo se tímto druhem èinností zabývá, ví jak mnoho práce, trpìlivosti a jaká hra nervù je souèástí výrobního procesu této pradávné pochutiny. A jak málo staèí aby celá tato filigránská gastronomie pøišla nazmar.
Ti, kteøí našli odvahu a šli se svojí kùží na trh si museli pøetrpìt nejednu krušnou chvilku. Kritéria národního kola pøipouštìla možnost aby pouze dva postoupili do dalších zmrzlináøských bojù. Popøejme jim aby  v boloòském mistrovství Evropy pøi nich stále paní Štìstìna a a by se jim podaøilo svùj èeský výsledek plnhodnotnì zúroèit. Nezbývá závìrem než držet palce a zvolal pøísloví o slávì vítìzùm a cti všem tìm, kteøí se umístili o nìjaký stupínek níže.

 


Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku