Cukrář.cz

Reklama



Diamant - stabilní partner na cestě do Evropy

02.09.2002 | Autor: Mgr. Igor Macášek | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


         Diamant  - to nejsou jen vzácné a drahé kameny, ale i vysoce kvalitní a cenově dostupné suroviny pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu. Firma Diamant GmbH se sídlem ve Welsu, Horní Rakousy má dlouhou tradici a takřka příkladný vývoj tzv. self - made - manu. Starý tradiční mlýn založený ještě za monarchie byl v roce 1945 převzat do německým mlýnským koncernem Werhahn Muehle Neus. V roce 1965 bývalý ředitel Gerhard Muellner jako vůbec první zareagoval na požadavky trhu a sám vyvinul směs na výrobu třených těst. A poté již intenzivně pracoval na nových výrobcích a rozvoji firmy. V současné době je již v důchodu, ale firmě neustále pomáhá jako odborný poradce. Dnešní firma je vybavena nejmodernějšími míchacími technologiemi, plnoautomatickým regálovým systémem, vlastní zkušební a předváděcí pekárnou a technologickým centrem. Výroba je největší ze všech rakouských firem. Specialitou firmy jsou směsi na výrobu třených a piškotových těst, koblihové koncentráty a mouky na sladké pečivo. Celou škálu doplňují BIO produkty a suché náplně té nejvyšší kvality.

          V České republice jsou výroby této firmy od roku 1992. Dceřinná společnost Diamant CZ spol. s r.o. se sídlem U tabulky 2455, Praha 9 - Horní Počernice spolu se svým prodejním týmem vychází vstříc všem požadavkům zákazníků a ve vlastní zkušební a předváděcí pekárně pravidelně pořádá semináře a školení.

          Nejjednodušší cestou za seznámením se kompletním sortimentem Diamant je návštěva webových stránek www.omega-bakery.com, kde kromě recepturu najdete i širokou nabídku strojů. Na telefonu 281021420 je možné si celý katalog objednat poštou.

 Těšíme se na Vaši návštěvu u nás.

                                                             

                                                              Mgr. Igor Macášek
                                                              Jednatel společnosti


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.