Reklama |
Koblihové variace z KrapfenkonzentrátuZákladní receptura pro těsto: SUROVINA: (REC %) Pšeničná mouka special T 530 100.00 Diamant Krapfenkonzentrat 50.00 Droždí čerstvé 9.00 Diamant Krapfenaroma 1.25 Voda 57.50 Hmotnost těsta celkem 217.50 Variace tvarů: Základní kobliha, vanilkový šroub. skořicový kroužek, Americký Donuts atd. Variace náplní: Meruňková a jahodová marmeláda, vanilkový krém Diamant Creme - Finesse, Čokoládový krém Diamant - Cremichoc - oba v prášku, kakaová a čokoládová náplň Nusanté s příchutí oříšku nebo vaječného likéru a kokosová náplň Diamant Kokosfuelle. Variace potahů: Čokoládová a Fondanová poleva a hlavně novinka Diamantu , Suesser Glazur v prášku, ředitelná vodou a smísitelná s kakaem, čokoládou, ovocnou šťávou ve velmi přižnou potahovou polevu. Variace posypů: Nevlhnoucí posypový cukr - Diamant Suesser Schnee.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |