Cukrář.cz

Reklama



Haribo - Saft Bären

18.10.2013 | Autor: Šárka Brožová - Crest Communications | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Společnost HARIBO přichází na český trh se Saft-Goldbären nyní ve zvláště šťavnaté variantě včetně nového redesignu obalu s červeným rozlišením. Inovovaní HARIBO Saft-Goldbären neztrácejí nic na své osvědčené kvalitě, právě naopak. Obsah ovocné šťávy je nyní zvýšen na dvacet pět procent oproti původním dvaceti dvěma procentům. Nová verze HARIBO Saft-Goldbären nabízí šťavnaté bonbony ještě měkčí a ve větší velikosti v šesti oblíbených příchutích - hruška, broskev, malina, limetka, černý rybíz a zelené jablko.
„U zvláště šťavnaté varianty HARIBO Saft-Goldbären jsme chtěli naše zákazníky překvapit něčím novým, ale přesto zůstat věrní tradici a kvalitě,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Zachovali jsme původní kvalitu a uchovali tradiční, spotřebiteli oblíbený výrobek. Inovace spočívá v dvaceti pěti procentním obsahu ovocných šťáv a velikosti medvídků, což jak doufáme přinese malým    i velkým zákazníkům měkčí a šťavnatější zážitek,“ dodává Rostislav Němec.
S příchodem podzimu se medvídek od společnosti HARIBO rozhodl rozdávat radost malým                  i dospělým tou nejpříjemnější podobou, šťavnatými cukrovinkami. Těšit se tak mohou z novinky  – HARIBO Saft-Goldbären, která je připravena dle tradiční receptury, ale je obohacena  o podíl ovocné šťávy tak, aby chutnala i těm nejmlsnějším spotřebitelům. Konzistence nových bonbonů je velmi jemná díky vysokému dvaceti pěti procentnímu podílu ovocné šťávy. V jediném sáčku najdou zákazníci šest různých barev a chutí. Patří k nim zelená s příchutí jablka, červená s malinovou příchutí, oranžová s broskví, bílá s hruškovým aroma, tmavě červená s příchutí rybízu a žlutá s příchutí limetky. Pozornost upoutá i výrazně odlišný obal, který je nově ve spodní části zbarven do červena. HARIBO Saft-Goldbären jsou na českém trhu dostupné v 85 gramovém a 175 gramovém balení.


Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.