Reklama |
Pivní zmrzliny V horkých letních měsících dokáže máloco osvěžit tak, jako vychlazené pivo nebo kopeček lahodné zmrzliny. Majitelé pražské restaurace a beerpointu Nota Bene to dobře vědí a neváhali zajít ještě dál. Pečlivě vybrali tři druhy piv, která mají dlouhodobě velký úspěch a použili je méně tradičním způsobem - jako základ pivních zmrzlin. V nabídce se tak objevil netradiční osvěžující zmrzlinový dezert kombinující chutě výběrových piv z minipivovarů.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 7. prosince 2025
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |


Hosté si mohou objednat zmrzlinový pohár, který kombinuje tři různé příchutě pivní zmrzliny. První kopeček chutná po archivním belgickém pivu Cuvée du Chateau. Jedná se o tmavé pivo, které je pýchou pivovaru Van Honsebrouck. Vyznačuje se nezaměnitelnou vůní a sametově elegantní chutí a je samo o sobě označováno jako pivní dezert. Ze stejného pivovaru pochází i druhé pivo použité pro výrobu zmrzliny. Kastell rouge zraje šest měsíců v sudu s třešněmi, čímž získává svou plnou třešňovou chuť. Dvě belgická piva doplňuje Zlatá raketa z pivovaru Matuška, který patří mezi nejoblíbenější minipivovary v nabídce Nota Bene. Zlatá raketa se vyznačuje svěžími ovocnými tóny v chuti i vůni. Rozpoznat můžete mango nebo grapefruit, takže proč z něj nezkusit i zmrzlinu, že?