Reklama |
Rozdíl mezi marokánkou a florentýnkouByť mezi maronkánkami je vizuální příbuznost, jedná se o jiný druh cukrářské poživatiny. Marokánky a florentinky jsou nejenom chutným, ale i vítaným zbožím mnoha cukráren, Nezbytností při výrobě je správný obsad medu, který zajišťuje jejich příjemnou chuť na jazyku a tažnost. FLORENTINKY
MAROKÁNKY Suroviny * 300 ml smetany ke šlehání Postup Vše dáme do jednoho hrnce, dobře promícháme až do varu a poté p odstavíme. Po vychladnutí děláme lžičkou malé hromádky, které lžičkou trochu uplácáme na /plech/pečící papír a pečeme pomalu až do zlatova. Po zchladnutí lijeme marokánky čokoládou. V rámci možností je vhodné jejich delší uležení.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je středa středa 9. října 2024
svátek slaví Štefan a Sára, zítra Marina Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |