Cukrář.cz

Reklama



Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / - 4.

07.10.2010 | Autor: Pavlína Berzsiová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Mušle
 


Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. To znamená, že výrobek můžeme mít uskladněný a v případě rychlého použití, naplníme skořápky bílým a kakaovým moussem. Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, čili příprava je hotová během několika málo minut.
Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak během doby než kuchař připraví pokrm, cukrář lehce zhotoví tento dezert.
K obohacení prostoru talíře použijeme kousek čerstvého ovoce, trochu omáčky dle vlastního uvážení, můžeme dodat kopeček zmrzliny, zejména v letním období.

Dnes je sobota sobota 15. června 2024
svátek slaví Vít, zítra Zbyněk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.