Cukrář.cz

Reklama



Značka Mövenpick představila na MFF v Karlových Varech nové osvěžující zmrzlinové koktejly

16.07.2010 | Autor: Alžběta Suchanová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

Začátek července je spojen nejen s příchodem prázdnin a vytouženého slunečného počasí, ale také s tradičním Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech. V rámci letošního již 45. ročníku přišla s naprostou novinkou zmrzlinová značka Mövenpick. Pro milovníky ledové pochoutky přichystala speciální triádu lahodných koktejlů nazvaných „Mövenpick Smoothies“. Tyto osvěžující ovocné míchané nápoje představila poprvé právě na největší filmové události roku. Poznat je mohli hosté po dobu celého festivalu v proslulém Grandhotelu Pupp. Skvělé Smoothies nadchly i osobnosti našeho kulturního a společenského života, pochutnala si na nich například moderátorka Zuzana Belohorcová  a mnoho dalších.

Lahodné, rychlé a osvěžující, takové jsou Mövenpick Smoothies. Hlavními ingrediencemi těchto letních drinků jsou prvotřídní zmrzlinové sorbety Mövenpick ve třech příchutích - Raspberry & Strawberry, Lemon & Lime a Maracuja & Mango. Ty jsou ve speciálních receptech vždy doplněny čerstvým ovocem, džusy a dalšími ingrediencemi tak, aby byl gastronomický zážitek co nejintenzivnější. Díky tomu vyniká každý ze tří zmrzlinových Smooothies jedinečnou souhrou chutí, která jistě nadchne i ty nejnáročnější z Vás.

Ochutnat „Mövenpick Smoothies“ bylo možno nejen v Karlových Varech, ale v budoucnu
 i ve vybraných cocktail barech, či partnerských restauracích v Praze. Lahodný shake však snadno připravíte také v pohodlí domova – Mövenpick má pro Vás speciální recept, jehož základem je vynikající jahodovo - malinový sorbet, který je k dostání v maloobchodní distribuční síti. Mövenpick Smoothies jsou vhodné jako osvěžující koktejl v parném letním dni, ale i jako sladká zmrzlinová pochoutka pro Vaše děti, či jako oblíbený drink na letní party.

„Jahodový shake Mövenpick“

Ingredience:
1 porce
3 středně velké kopečky sorbetu příchuť „Raspberry & Strawberry“
1 malý banán
Čerstvě vymačkaná, vychlazená šťáva z malého sladkého pomeranče
2 jahody
Plátky jahod a lístky meduňky na ozdobu

 

Postup:
Nejprve připravíme banán, který rozmixujeme společně s pomerančovou šťávou, jahodami
a jedním kopečkem zmrzliny Mövenpick „Raspberry & Strawberry“. Takto vzniklou směs vlijeme do předem nachlazené sklenice a přidáme kopeček lahodného jahodovo – malinového sorbetu. Jahodový shake Mövenpick je připraven. Avšak aby byl gurmánský požitek kompletní, podávejte jej společně s kopečkem sorbetu Malina & Jahoda dozdobený lístky meduňky a plátky jahod.  Vychutnejte si letní osvěžení s novými ovocnými shaky Mövenpick.


Mövenpick je exkluzivní značkou švýcarské zmrzliny, která se vyrábí z vysoce kvalitních přírodních surovin bez chemických barviv a konzervantů. Úspěch značky je od počátku založen na prvotřídních ingrediencích, jako je čerstvá smetana, vanilka nebo vaječný žloutek. Vybrané suroviny spolu s vášní a smyslem pro detail – to jsou základní principy, které řídí všechny aktivity značky. Kreativní tým tvůrců značky Mövenpick již uvedl na trh desítky různých příchutí, k nimž každý rok přibývají další novinky. Pro letošek jsou to tři netradiční příchutě – Koňak VSOP, Bazalka a Balsamico určené především pro gastronomii. V současné době je zmrzlina Mövenpick k dostání ve více než třiceti zemích světa včetně České a Slovenské republiky.


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.