Reklama
|
Téma "trvanlivost výrobku"
|
trvanlivost výrobku
Od: Pavlína
|
01.01.2012 11:07:38.
id: 8379.
|
|
dobrý den, zajímalo by mě, jak a kdo určuje trvanlivost zákusku...když něco upečeme, jak se určuje datum spotřeby? rozjíždím výrobnu a bojuju jak s HACCP, tak s tímhle... děkuji. Pavlína
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: trvanlivost výrobku
Od: Jana
|
Vloženo: 01.01.2012 22:04:31.
ID: 8380.
|
|
Dobrý den, dobu trvanlivosti určují suroviny, co používáte.
Příklad: když se chystáte, že upečete bábovku a chcete aby to dlouho vydrželo, asi 1 týden nebo 2 týdny, tak když šleháte tu hmotu, tak tam přidáte rychlošlehací přípravek(RP), který zvyšuje trvanlivost a kvalitu té bábovky a tak je to u všeho.
Jana Reisiegelová
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: trvanlivost výrobku
Od: Johny
|
Vloženo: 03.01.2012 22:02:09.
ID: 8381.
|
|
Cukrářské výrobky se třídí podle charakteru jejich výroby do skupin ...
a) výrobky pro rychlou spotřebu¨ b) výrobky s dvoudenní trvanlivostí c) výrobky s třídenní trvanlivostí d) výrobky s pětidenní trvanlivostí e) výrobky s devítidenní trvanlivostí f) výrobky trvanlivějšího charakteru
- pro každou skupinu jsou charakteristické i náplně, které ovlivňují zároveň i trvanlivost ... viz. Cukrářská technologie - Alena Půlpánová ... rok vydání 1993, takže se omlouvám, pokud je to již nyní jinak ...
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|