Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: trvanlivost výrobku' |
Od: Johny |
Vloženo: 03.01.2012 22:02:09 |
Cukrářské výrobky se třídí podle charakteru jejich výroby do skupin ...
a) výrobky pro rychlou spotřebu¨ b) výrobky s dvoudenní trvanlivostí c) výrobky s třídenní trvanlivostí d) výrobky s pětidenní trvanlivostí e) výrobky s devítidenní trvanlivostí f) výrobky trvanlivějšího charakteru
- pro každou skupinu jsou charakteristické i náplně, které ovlivňují zároveň i trvanlivost ... viz. Cukrářská technologie - Alena Půlpánová ... rok vydání 1993, takže se omlouvám, pokud je to již nyní jinak ... |
|
|
|
Dnes je neděle neděle 10. listopadu 2024
svátek slaví Evžen, zítra Martin
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|