Reklama
|
Téma "Cukr nevlhnoucí - karamel"
|
Cukr nevlhnoucí - karamel
Od: Luccie
|
06.08.2011 19:49:52.
id: 8188.
|
|
Dobrý den, poradíte mi někdo, kde se dá sehnat nevlhnoucí cukr....na výrobu karamelové pavučiny?....používaný v cukrařině Předem děkuji za odpověď Luccie
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Cukr nevlhnoucí - karamel
Od: Johny
|
Vloženo: 14.08.2011 9:07:14.
ID: 8194.
|
|
Luccinko, alespoň z mého pohledu máte ve svém dotazu dvě rozdílné suroviny ... Nevlhnoucí cukr se používá v cukrářské profesi na posyp výrobků, kde nechceme, aby docházelo ke zvlhnutí. Bývá ve formě moučkového cukru.
Na výrobu karamelové pavučiny se používá tzv. Isomalt, který je ve formě perliček. Ale bohužel vás zklamu, i pavučina vyrobená z Isomaltu podléhá vlhkosti a následně se rozpouští, pokud není uchována na suchém místě.
Přeji krásné dny, Johny
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Cukr nevlhnoucí - karamel
Od: Luccie
|
Vloženo: 20.09.2011 9:07:48.
ID: 8229.
|
|
Dobrý den Johny,
opožděně děkuji za odpověď a za vysvětlení...budu si pamatovat :-)
Hezký den L.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Cukr nevlhnoucí - karamel
Od: Gábina
|
Vloženo: 22.08.2011 16:32:52.
ID: 8200.
|
|
Nevlhnoucí cukr seženete v potřebách pro cukráře, třeba ve firmě, která na těchto stránkách svoje služby inzeruje :-)
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Cukr nevlhnoucí - karamel
Od: Luccie
|
Vloženo: 20.09.2011 9:08:38.
ID: 8230.
|
|
Dobrý den,
děkuji za odpověď L.
odpovědět
|
| | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|