Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukr nevlhnoucí - karamel' |
Od: Johny |
Vloženo: 14.08.2011 9:07:14 |
Luccinko, alespoň z mého pohledu máte ve svém dotazu dvě rozdílné suroviny ... Nevlhnoucí cukr se používá v cukrářské profesi na posyp výrobků, kde nechceme, aby docházelo ke zvlhnutí. Bývá ve formě moučkového cukru.
Na výrobu karamelové pavučiny se používá tzv. Isomalt, který je ve formě perliček. Ale bohužel vás zklamu, i pavučina vyrobená z Isomaltu podléhá vlhkosti a následně se rozpouští, pokud není uchována na suchém místě.
Přeji krásné dny, Johny |
|
|
|
Dnes je středa středa 30. dubna 2025
svátek slaví Blahoslav, zítra práce
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|