Cukrář.cz

Reklama



Téma "Jak pracovat s mandlovou hmotou"


Jak pracovat s mandlovou hmotou
Od: Evča V

09.03.2006 14:38:38.
id: 700.


Koupila jsem polotovar - mandlovou pastu, ale nikde mi neřekli jak s ním dále pracovat. Zda ho rozpracovat ručně, nebo rozehřát ve vodní lázni. Poradí mi někdo?

odpovědět

Nadpis: Re: Jak pracovat s mandlovou hmotou
Od: Sibila

Vloženo: 11.03.2006 10:41:20.
ID: 706.


jedná se o peavy marcipán,který se zpracováva po častech ručně.Každou část prohněteme a vyvalíme do tenka a vypichujeme formičkou ozdoby na dorty,cukrovi.nebo s ním pracujeme jako s plastelinou.Múžem přidat par kapek potrav.barvy,ale opatrně apořádně propracovat!

odpovědět

Nadpis: Re: Jak pracovat s mandlovou hmotou
Od: Nicol

Vloženo: 26.01.2008 13:21:53.
ID: 3921.


Dobrý den,jsem studentka na cukrářské výrobě pokud máte mandlovou hmotu hotovou a ztuhlou a kdy¨ž je stuhlá tak jí rozválejte válečkem aby to bylo do obdelníčku a pomažte štětcem tukem rozehřátým na otevřeném ohni.Pokud to chceete na dort budete to muset rozehřát na vodní lázni.Mějte se nashcledenou

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re:
Od: Pavlína

Vloženo: 26.09.2008 20:07:02.
ID: 5317.


když zpracováváte mandlovou hmotu je lepší si namočit ruce potom se lépe zpracovává

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.