Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak pracovat s mandlovou hmotou'

Od: Sibila

Vloženo: 11.03.2006 10:41:20

jedná se o peavy marcipán,který se zpracováva po častech ručně.Každou část prohněteme a vyvalíme do tenka a vypichujeme formičkou ozdoby na dorty,cukrovi.nebo s ním pracujeme jako s plastelinou.Múžem přidat par kapek potrav.barvy,ale opatrně apořádně propracovat!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 10. listopadu 2024
svátek slaví Evžen, zítra Martin

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.