Cukrář.cz

Reklama



Téma "" přetékající" povidla v důlkových koláčích"


" přetékající" povidla v důlkových koláčích
Od: Maru

19.02.2008 17:45:29.
id: 4095.


Jsem nadšená amatérská pekařka a cukrářka a Vaše rady čtu s velkým zájmem. Sama prosím o radu na téma: přetékající švestková povidla z důlkových koláčů. Čím zahustit (kokos, který už byl zmiňován, nemáme rádi) Nebo je to tím, že je těsto moc nebo málo vykynuté? Nebo nesprávná teplota při pečení?(Koláč se jakoby " nadzvedne" uprostřed a povidla se částečně dostanou přes okraj) Děkuji předem za odpovědi.

odpovědět

Nadpis: Re:
Od: oloušek

Vloženo: 19.02.2008 17:58:31.
ID: 4097.


koláčové kuličky nechte dobře nakynout, poté je roztlačte uprostřed a stříkněte na těsto povidla. poté i s náplní před pečením nechte ještě vykynout. Co se týká náplně povidlové, ochuťe cukrem a zahustěte perníkovými drobečky, můžete přidat ještě trochu skořice.

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re:důlkové koláče
Od: Kalinka

Vloženo: 09.06.2009 13:40:54.
ID: 6516.


Prosím o recept na důlkové koláče stěovala jsem se a ztratily se mi recepty.děkuji Kalinová

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.