Reklama
|
Téma "" přetékající" povidla v důlkových koláčích"
|
" přetékající" povidla v důlkových koláčích
Od: Maru
|
19.02.2008 17:45:29.
id: 4095.
|
|
Jsem nadšená amatérská pekařka a cukrářka a Vaše rady čtu s velkým zájmem. Sama prosím o radu na téma: přetékající švestková povidla z důlkových koláčů. Čím zahustit (kokos, který už byl zmiňován, nemáme rádi) Nebo je to tím, že je těsto moc nebo málo vykynuté? Nebo nesprávná teplota při pečení?(Koláč se jakoby " nadzvedne" uprostřed a povidla se částečně dostanou přes okraj) Děkuji předem za odpovědi.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re:
Od: oloušek
|
Vloženo: 19.02.2008 17:58:31.
ID: 4097.
|
|
koláčové kuličky nechte dobře nakynout, poté je roztlačte uprostřed a stříkněte na těsto povidla. poté i s náplní před pečením nechte ještě vykynout. Co se týká náplně povidlové, ochuťe cukrem a zahustěte perníkovými drobečky, můžete přidat ještě trochu skořice.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re:důlkové koláče
Od: Kalinka
|
Vloženo: 09.06.2009 13:40:54.
ID: 6516.
|
|
Prosím o recept na důlkové koláče stěovala jsem se a ztratily se mi recepty.děkuji Kalinová
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|