Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek '" přetékající" povidla v důlkových koláčích'

Od: Maru

Vloženo: 19.02.2008 17:45:29

Jsem nadšená amatérská pekařka a cukrářka a Vaše rady čtu s velkým zájmem. Sama prosím o radu na téma: přetékající švestková povidla z důlkových koláčů. Čím zahustit (kokos, který už byl zmiňován, nemáme rádi) Nebo je to tím, že je těsto moc nebo málo vykynuté? Nebo nesprávná teplota při pečení?(Koláč se jakoby " nadzvedne" uprostřed a povidla se částečně dostanou přes okraj) Děkuji předem za odpovědi.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.