Cukrář.cz

Reklama



Téma "zpracování čokolády.."


zpracování čokolády..
Od: Dana

20.12.2004 17:40:31.
id: 176.


Prosím někoho, kdo by mohl poskytnout jakoukoliv literaturu o zpracování pravé čokolády,nebo jestli se pořádají u nás nějaké kurzy na toto téma.Nemohu nikde najít žádné informace na toto téma.Moc děkuji Dana.

odpovědět

Nadpis: Re: zpracování čokolády..
Od: krishotka

Vloženo: 27.12.2004 13:54:57.
ID: 179.


Ahoj .... mna by to tiez velmi zaujimalo ... som vsak zo Slovenska ... tiez by ma zaujimali nejake tie kurzy al. seminare. Dakujem

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: zpracování čokolády..
Od: Petr

Vloženo: 28.05.2011 20:36:56.
ID: 8099.


Tmavá čokoláda se rozehřívá na 50-55°C, mléčná 45-50°C, bílá 45°C. Dále se temperuje na 29,28,27°C a potom se lehce nahřeje na teplotu zpracování 31,30,29°C. A zpracuje se dle potřeby(bonóny, dekorace).Necháme vychladit v boxu nebo v chladné místnosti. A je to...

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.