Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: zpracování čokolády..'

Od: Petr

Vloženo: 28.5.2011 20:36:56

Tmavá čokoláda se rozehřívá na 50-55°C, mléčná 45-50°C, bílá 45°C. Dále se temperuje na 29,28,27°C a potom se lehce nahřeje na teplotu zpracování 31,30,29°C. A zpracuje se dle potřeby(bonóny, dekorace).Necháme vychladit v boxu nebo v chladné místnosti. A je to...


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 16. května 2021
svátek slaví Přemysl, zítra Aneta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.