Reklama
|
Téma " šlehané hmoty_nahřívané"
|
šlehané hmoty_nahřívané
Od: Alenka
|
30.10.2014 23:01:48.
id: 12790.
|
|
Prosím poradil by mi někdo, když si chci ušlehat v robotu více piškot.hmoty nahřív. najednou, čím nebo jakou vychytávkou (pohyby) mám vmíchat opatrně mouku a další přísady. Stává se mi, že se mi jednak udělají hrudky a navíc mi obsah hmoty klesne. A jak příp. čím mám těsto rozetřít, aby bylo pravidelně propečené. Prosím příp. o nějaký odkaz na videopostup. Děkuji mooc !!!!!
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: šlehané hmoty_nahřívané
Od: Huska
|
Vloženo: 06.11.2014 19:47:42.
ID: 12797.
|
|
Zdravím, já si s tím hraju už tři roky a zatím nejlepším řešením bylo mouku nasypat do vyšlehané hmoty přímo před koncem šlehání. Potom už se to nesmí šlehat dlouho, jen aby se to promíchlo, jinak to klesne. Pak se to jen domíchne ručně a rozetře.(Prostě jak mi říkal jeden starý cukrář:"Vůbec se s tím nes.r") S tím roztíráním je to jen o cviku.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: šlehané hmoty_nahřívané
Od: kacka
|
Vloženo: 11.12.2014 17:49:56.
ID: 12852.
|
|
Tak když to máte v robotu, tak tomu nijak nepomůžeš, ale mouku je nejlepší vmísit rukou, protože v té hmotě cítíš ty hrudky mouky. :) když to tam vsypáváš, vem to přes cedníček, tím tam bude hrudek o 70% míň. Hmota klesne, protože ztěžkne a stačí když to rozetřeš do roviny a k formě to trochu přizvedneš. :)
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je pátek pátek 4. října 2024
svátek slaví František, zítra Eliška
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|