Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: šlehané hmoty_nahřívané'

Od: Huska

Vloženo: 06.11.2014 19:47:42

Zdravím, já si s tím hraju už tři roky a zatím nejlepším řešením bylo mouku nasypat do vyšlehané hmoty přímo před koncem šlehání. Potom už se to nesmí šlehat dlouho, jen aby se to promíchlo, jinak to klesne. Pak se to jen domíchne ručně a rozetře.(Prostě jak mi říkal jeden starý cukrář:"Vůbec se s tím nes.r") S tím roztíráním je to jen o cviku.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.