Cukrář.cz

Reklama



Téma "Převoz dortu"


Převoz dortu
Od: kolacek

22.06.2013 15:42:38.
id: 10129.


Dobrý den,
na požádání budu dělat tří patrový dort na svatbu. V tom by až takový problém nebyl, jenomže budu ho muset převést. Jsou to DVĚ hodiny čistého času v autě. Potřebovala bych poradit, jak ho mám převést a jak zabránit tomu, aby se mi cestou neroztekl....Bude srpen, takže bude předpokládm vedro na padnutí.
Děkuji za rady
Soňa

odpovědět

Nadpis: Re: Převoz dortu
Od: Hromada

Vloženo: 25.06.2013 8:27:43.
ID: 10131.


Tak pokud nemáte auto chlaďák, tak máte v zásadě tři možnosti. Pokud máte dobré a klimatizované auto, tak to převezte v thermoboxu určeném přímo na svatební dorty - v prodejně, která zde má reklamu, ho mají kolem 6 000,- Kč. Pokud se dort dostatečně nachladí, tak v tom thermoboxu a v klimatizovaném autě na minimum může vydržet.
Druhou možností je zaplatit profesionální přepravu chlaďákem.
Pokud se vám však nevyplatí ani do jedné možnosti investovat, tak vám poradím třetí možnost z naší zkušenosti.
Můžete svatební dort sestavit až na místě a to z částí, které převážíte v !klimatizovaném! autě v thermoboxech, které můžete nakoupit například v Makru. Do dalšího boxu pak dáte potřeby na zdobení. Takto jsme kdysi převáželi dort i 200 km a celkem v pohodě. Děláme to tak často i dnes, i v autě - chlaďák. Ono na našich silnicích ty dorty totiž dost trpí i v chlaďáku a sestavení dortu na místě je nejlepší variantou a má největší efekt.
V žádném případě však nedoporučuji převážet dort v celku a odhalený v autě. Když v srpnu vykoukne sluníčko, tak často stačí i 30 minut a malér je na světě.

odpovědět

Nadpis: Re: Převoz dortu
Od:

Vloženo: 26.06.2013 19:00:25.
ID: 10133.


Doporučená teplota pro uchování cukroví po celou dobu je 3-8stupňů.Při vyšší teplotě dochází k množení bakterii /salmonela/.Selským rozumem - toto zabezpečí jen chlazené auto.Je jen na Vás jak to zařídíte.

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: Převoz dortu
Od: geremo

Vloženo: 27.06.2013 17:15:46.
ID: 10136.


Dobry den Sono,

Predpokladam ze nemate ani auto s chladakem,ani nebudete shanet dopravce a ani asi nechcete utratit 1800kc za termoport v Makru.
Myslim si ze nejlepsi pro Vas bude kdyz si na netu sezenete polystyrenovou krabici stoji okolo 200kc.v principu je to termoport...pak jen treba vlozite mrazenou zeleninu v igelitce do termoportu aby se pripadne rozmrazena voda nedostala k dortu...nebo bych se snazil tu krabici oblozit necim mrazenym...k tomu klimatizace a pripadne ho prevest v nocnich hodinach a verim ze to prezije...
Kdybych mel omezene moznosti asi jako vy..byl by to zpusob jak bych ho resil

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.