Cukrář.cz

Reklama



SIA GUEST 2006

19.09.2006 | Autor: Ing. Jan Voda ICS | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

SIA GUEST 2006:
OBCHOD A PODÍVANÁ
PRO SVĚT POHOSTINNOSTI
Rimini Fiera, 25.-28.listopadu 2006

Tento rok bude výstaviště hostit velké systémy pro gastronomii

Události:
V roce 2006 bude prostor věnovaný designu pojmenován
„Spaní kdekoliv“
Design netradičních míst, od Erose k létajícím apartmá

Propagace v Evropě a východních zemích kde je luxus na vzestupu.

Rimini, květen 2006 – Od soboty 25. do úterý 28.listopadu 2006 bude Rimini Fiera hostit 56.ročník SIA GUEST, mezinárodní veletrh pohostinství, který, dle tradice, v sudé roky hostí také přehlídku velkých potravinářských systémů.

Veletrh, organizovaný Rimini Fiera SpA  se sponzorstvím Federalberghi, je základním referenčním bodem členů obchodní větvě turismu, kteří se mohou informovat o všech nejnovějších produktech a trendech vybavení, hoteliérství a systémů na SIA GUEST, za účelem dopřát svým podnikům speciální dotyk originality, který je rozhodující přidanou hodnotou hodnocenou klienty, když činí své rozhodnutí.
Speciální zájem SIA GUEST, co se týká designu v oblasti turismu, je iniciován nedávným partnerstvím mezi Rimini Fiera SpA a konsorciem Milánské Polytechniky, Poli.Design, neboť zde probíhají postgraduálních kurzy „Hotel Experience Design“ a „Bathroom Design“,který chce oslovit designéry a architekty specializující se na sektor pohostinství, ve kterém  Rimini a jeho výstavní centrum tvoří  školu vrcholné úrovně.

SIA GUEST – OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI NA KAŽDÉM KROKU
Hlavní zvláštností SIA GUEST je, že se jedná o pravé místo setkání, kde se nabídka a poptávka jsou plně uspokojeny – pravý trh pro podnikání.

VÝSTAVNÍ  SEKTORY A MEZINÁRODNÍ PROFIL
Výrobní manažerka veletrhu, Barbara Padovan, vysvětluje: “Účast velkých gastronomických systémů dodává SIA GUEST 2006 nezbytnost opravdu vyčerpávajícího rozpětí výrobků, které zajišťují dlouhotrvající úspěch veletrhu. Zejména pak organizujeme spolu s vedoucími firmami obchodního sektoru vysoce působící událost, která je schopna vtáhnout a posílit vztahy mezi oborovými návštěvníky. To je možnost učinit SIA GUEST ještě více atraktivním veletrhem, což je rys, který narostl v minulých letech do bodu, kdy se stává svébytností veletrhu.

Výstavní plocha SIA GUEST bude zaujímat 95,000m2, kde bude působit přes 850 vystavovatelů.  Veletržní přehlídka bude rozdělena do 8 sektorů: “Velká gastronomická zařízení pro catering a stravování”, “Contract 360° – Projekty a realizace na klíč”, “Bathroom – koupelny odrážejí kvalitu hotelu”,  “Hotellérie – kvalita pohostinství je v detailu”, “Wellness – nové hranice volného času”, “Hotel Security Automatization – Technologie, automatizace a bezpečnost hotelu”, “Bar Space – Business v baru a rychlém občerstvení”, “Inter Decó – Salón dekorací, koberců, vnitřního vybavení a doplňků pro interiéry”.
Co se týká vystavovatelů a návštěvníků, letošní ročník veletrhu zaměřuje pozornost na trhy centrální Evropy a vynořující se východní trhy, které požadují luxus. Obchodní a reklamní kampaně probíhají v Německu, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Maďarsku a Polsku. Záměrem (také majíce na paměti účast velkých potravinářských systémů) je další nárůst mezinárodního profilu dosaženého na edici 2005, kdy byla SIA GUEST navštívena vystavovateli z 20 zemí a návštěvníky 56 národností, zatímco se uskutečnilo 516 obchodních setkání mezi mezinárodními obchodníky a vystavujícími firmami.

NEJVĚTŠÍ UDÁLOSTI SIA GUEST 2006
Pokračuje projekt Nonsoloalbergo (NeJenHotely)  – každý rok na SIA GUEST zaujímá prostor o rozloze 5,000m2. Toto partnerství mezi Rimini Fiera a magazínem “Suite” obrací svou pozornost na design pohostinských zařízení, za účasti elity architektů z jednotlivých oborů. Výsledek je klíčovou událostí pro svět designu a odráží trendy módy a životního stylu. Toto setkání má tedy zajímavé sociálně kulturní aspekty, které jsou navzájem spojovány s neustále se rozvíjejícím světem designu. Letošní projekt je pojmenován „Spaní kdekoliv“. Design netradičních míst, od Erose k létajícím apartmá. Bude navržen osmi významnými architekty, kteří  za pomoci různých kompozic budou experimentovat s alternativami ubytování. Stejně jako v předchozích letech i v letošním ročníku bude tento projekt připravovat architekt Giuseppe Biondo.
Další událostí na SIA GUEST bude týden zasvěcený hotelovému managementu, 6. ročník Fóra o středomořském turismu, událost připravená pro členy turistického průmyslu a velice přínosný pro zakládání nových obchodních vztahů mezi Itálii a dalšími zeměmi v oblasti Středozemního moře. Letošní ročník Fóra v Rimini bude hostit osm delegací zahraničních obchodníků věnujících se celému turistickému oboru (Maroko, Tunis, Egypt, Jordánsko, Sýrie, Turecko, Chorvatsko a Rusko). Pro ně budou organizována setkání “one to one” s mnohými obchodníky, kteří projeví zájem o účast. Fórum je organizováno obchodní komorou Rimini,  ICE (italský institut zahraničního obchodu) a Unioncamere.

Další informace:
Ing. Jan Voda ICS, zastoupení Rimini Fiera S.p.A. pro ČR, SR.
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
Tel. +420 24312163, fax: 224312164
e.mail.
j.voda@ics-prague.cz, www.ics-prague.cz www.siarimini.it, www.riminifiera.it


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.