Reklama |
Marcipán pravý a nepravý
Vše dobře propracujte dohromady, dokud nevznikne hladká hmota, uchovávejte v ledničce v igelitu bez přístupu vzduchu.
3 díly moučkového cukru Svařte cukr s vodou a až se rozpustí, přisypte mandle a michejte až se hmota přestane častečně lepit, potom odstavte z tepla. Hmotu hněteme dřevěnou vařečkou, až je chladnější tak rukou, nejlépe na mramorové desce. Propracujte až hmota zchladne a je hladká, skladujte opět v chladničce v igelitu.
Příbuzné články...
19.4.2022 Plastická čokoláda13.4.2022 Velikonoce po polsku 11.4.2022 Velikonoční macarony 9.4.2022 Velikonoční beránek 6.4.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je úterý 24. května 2022
svátek slaví Jana, zítra Viola Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |