Reklama | 
      
      
      
       
				Bavorský krém
 Suroviny - 8 porcí Postup Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. Pro omáčku potřebujeme 600 g malin, které rozmělníme do kašovitého stavu a procedíme sítkem. 
          Příbuzné články...
           
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články]  | 
      
      
      
         
          Dnes je úterý úterý 4. listopadu 2025 
       
          
            
            
            
            
          
                
        svátek slaví Karel, zítra Miriam Top 5 měsíceReklama 
        
          
        ReklamaReklama | 
      
    


