| Reklama | Smetanové bonbony
 Smetana v poměrovém složení k čokoládě Použijeme směs smetany (150 g) a 70 % čokoládové polevy (225g) v poměru mezi 1:1.5 až 1:2. Pro zhotovení hmoty zahřejeme smetanu, ale nesmíme ji přivést do stavu varu. Čokoládu nakrájíme nožem, vložíme do nádoby a vlijeme teplou smetanu. Stěrkou nebo lžící pozvolna promícháváme do doby, než se čokoláda rozpustí a vytvoří se homogenní hmota. 
          Příbuzné články...
          19.04.2022 Plastická čokoláda 13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025 svátek slaví Štěpánka, zítra Felix Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama | 

